Arrangementen

De echte uitdaging van ‘De Snip’

Escaperoom De Uitdaging van ‘De Snip’ & Whisky proeverij

Dat de Snip fervent snookerspeler was weten de meeste mensen wel, maar Jan-Willem Vogels was ook een echte Whiskyliefhebber. Tijdens dit arrangement word je meegenomen in de wereld van de Snip. Eerst proberen jullie alle gewonnen rijkdommen van de Snip te stelen in de escaperoom, daarna nemen we jullie mee langs zijn favoriete Whisky’s. Bourbons, blends en heerlijke single malts passeren de revue. Waan je even een echte baas, zoals Jan-Willem ‘de Snip’ Vogels, met dit arrangement.

Dit arrangement is inclusief:

- Escaperoom ‘De Uitdaging van de Snip’
- Whisky proeverij op locatie
- Eén consumptie voor of na de escaperoom (bier/fris/wijn/koffie/thee)
- Eén grote bittergarnituur

€ 57.50 p.p.De ballen van ‘de Snip’

Compleet bedrijfsarrangement met escaperoom, poolen, drankjes & bittergarnituur

Jan-Willem Vogels was altijd in zijn poolcentrum te vinden. Nooit te druk om even wat pool advies te geven of een gezellig praatje te maken. Hij leek heel vriendelijk, maar eigenlijk was hij een uiterst kille, zakelijke en berekenende man. Dit bedrijfsarrangement hebben we met behulp van de Snip dan ook perfect op de zakelijke markt afgestemd. Jullie spelen eerst de escaperoom De Uitdaging van ‘de Snip’ en daarna gaan jullie nog twee uur poolen. Tijdens het arrangement zorgen wij er ook nog eens voor dat jullie niets te kort komen. Klinkt goed? Dat is het ook, en zeker voor deze mooie prijs.

Dit arrangement is inclusief:

- Escaperoom ‘De Uitdaging van de Snip’
- Twee uur poolen
- Drie consumpties (bier/fris/wijn/koffie/thee
- Eén grote bittergarnituur

€ 42,50 p.p.


Prijslijst

2 personen - € 35,- p.p.

3 personen - € 30,- p.p.

4 personen - € 25,- p.p.

5-8 personen - € 22,50 p.p.

9-10 personen - € 20,50 p.p.

Wat is een escape room?

Een escape room is volgens wikipedia: een interactief spel waarbij een groep mensen in een kamer wordt opgesloten. De deelnemers moeten door middel van het zoeken naar sleutels, codes en aanwijzingen, en door het oplossen van puzzels en raadsels de kamer binnen een bepaalde tijd (meestal een uur) proberen te verlaten. De trend is overgewaaid vanuit Hongkong en Japan en is gebaseerd op een computerspel dat 'escape the room' heet. Sinds eind 2015 zijn escape rooms ook in Nederland te vinden. In Azië en Amerika hebben escape rooms vaak een horrorthema. In Europa is er in de thematiek van de kamers iets meer verscheidenheid en zijn er bijvoorbeeld ook misdaad, mysterie en detective kamers.

Jezelf met een groep laten opsluiten in een escape room is in Nederland vaak minder eng dan de naam doet vermoeden. In veel escape rooms is het zelfs niet eens de bedoeling om binnen een uur te ontsnappen. De doelstelling van een escape room kan dan ook verschillen. Het onschadelijk maken van een bom, het oplossen van een mysterie of het vinden van een dader. Het kunnen allemaal doelen zijn die je in een escape room zou kunnen doen.

Wat is een Escape Room bij Poolcentrum 4 Friends?

Bij 4 Friends kom je in een klassieke snookerkamer. Je hoeft het spel niet te kunnen en de regels niet te kennen om je door de puzzels heen een weg naar de kluis te banen. Denk jij het van de Snip te kunnen winnen?

Durf jij die uitdaging aan?

Openingstijden

Elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag direct te boeken. Op maandag, dinsdag en woensdag graag in overleg.

(12.00 uur, 14.00 uur, 16.00 uur, 18.00 uur, 20.00 uur en 22.00 uur)

In overleg zou er om 10.00 uur geboekt kunnen worden!

Contact

Koestraat 144
5014EG Tilburg

013 544 22 81

info@escaperoomintilburg.nl